top of page
starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg
Solnedgang_0248-2_2.jpg

GRATIZZ

FOTOUTMANING
-
FOTOÄVENTYRET

Gå med i en fotoutmaning i tre delar för att levla upp ditt fotograferande! 

starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg

Du får en serie mail med tre stycken konkreta, tydliga och roliga fotoövningar. Uppgifterna går ut på att du rent fysiskt grabbar tag i kameran och ger dig ut (eller stannar inne) och fotar. En perfekt boost för att få en kick i ditt fotograferande. Alla övningar är som olika pusselbitar du kan lägga till ditt fotopussel, och ju fler bitar du samlar desto större och bättre pussel. Alltså bättre bilder.

Passar utmärkt vare sig du fotar med systemkamera eller mobilkamera eller annan kamera!

HELT 
GRATIZ

starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg
sunrisebackground.jpg

Hej!

Jag heter Louise och jag är fotograf och journalist. Mitt personliga mission är att göra foto tillgängligt och kul för alla som vill!

När jag var liten drömde jag om att rädda regnskogarna, och även om jag fortfarande brinner för den saken, insåg jag att det finns många fler sätt att göra världen bättre genom mina bilder och berättelser.

Mitt mål är att inte bara få dig att fånga vacker natur och äventyr, utan också att inspirera dig och öka ditt självförtroende bakom kameran. Jag älskar att skapa berättelser som berör – helst ska de röra till tårar, vare sig det är av glädje, sorg eller ilska. 

fotograf_LouiseForslyckeGarbergs-9135.jpg
starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg

InspiRATION

bottom of page