top of page
starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg
6E5A5851.jpg

LOUISE FORSLYCKE GARBERGS

OM MIG

Läs mer om vad jag brinner för

starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg
LouiseForslyckeGarbergs_Vålådalen_80s_webb-6882_tropicalsunset.jpg

Jag heter Louise Forslycke Garbergs och jag driver Isbergs Photography. Jag jobbar som fotograf, journalist, skribent och filmare med bas i min timmerstuga strax utanför Åre i Jämtlandsfjällen. Min styrka ligger i storytelling, att skildra individer och förmedla känslor. Det är lätt att drömma sig in i mina bilder och jag vill att de ska trigga fantasin. Jag vill berätta storys som berör och som väcker känslor.

starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg

Det finns ingenting som får mitt hjärta att slå så hårt som för fjällen, för havet eller för bergen. Aldrig har jag varit så kär som i den vilda naturen. Jag älskar horisonter, solnegångar, åskmoln och stormar, gamla urskogar och öknar. Det vilda och det otämjda. Det är när jag är där ute i det vilda som jag känner mig som mest levande. Genom mina bilder vill jag inspirera andra att följa sina drömmar, att våga leva sitt eget äventyr, våga ta steget utanför komfortzonen och in i det vilda och okända. Jag tror att hela världen skulle vara en bättre plats om vi alla följde våra hjärtan.

starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg

Jag har jobbat som fotograf i över 10 års tid och är numera även journalist. Jag driver aktiebolag genom vilket jag har levererat material till tidningar, företag och privatpersoner sedan 2016. Jag driver onlinemagasinet Urstig, vars syfte är att inspirera andra att följa sina drömmar, och göra någonting gott för världen. Ett av mina favoritjobb genom tiderna var när jag skrev återkommande krönikor för dåvarande Åretidningen Åreidag. Ett annat jobb jag är extra stolt över är att jag levererade bilder till boken Vandra.

Jag har pluggat till vildmarksguide vilket ger mig en fördel när det gäller äventyrsfoto då jag är bekväm med att jobba i utsatta miljöer. Ta med mig på forskningsexpedition eller på spännande äventyr i det vilda och låt mig förmedla din berättelse.

De kommersiella uppdrag jag gör är oftast lifestyle och porträtt med stor fokus på natur och äventyr, men jag är alltid öppen för nya kreativa idéer.

 

bottom of page