top of page
starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg

LOUISE FORSLYCKE GARBERGS

JOBBA MED MIG

Läs om varför jag ska berätta din story

starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg

Berätta din historia på ett unikt och inspirerande sätt med hjälp av mig som journalist

Vill du ha en mångsidig och erfaren fotograf, journalist och content creator som kan leverera högkvalitativa bilder och texter? Då har du kommit rätt.

 

Jag heter Louise Forslycke och jag har över tio års erfarenhet som fotograf. Jag är en bildjournalist som helst fotar dokumentära bilder, men jag tar också porträttbilder och livsstilsbilder. Jag är duktig på att få människor att slappna av framför kameran och skapa en avslappnad och naturlig atmosfär. Jag har även erfarenhet av att fotografera bröllop och tar även emot kommersiella uppdrag.

 

Som journalist drivs jag av att kämpa för vår demokrati och yttrandefrihet. Jag har jobbat som nyhetsreporter på tidning, livereporter och allmänreporter på radio, skrivit krönikor för tidningar och jobbat som webbredaktör. Just nu pluggar jag journalistik och blir färdigutbildad journalist nu i början av juni. Jag är en skicklig copy writer, content editor och skribent som brinner för att berätta människors historier på ett objektivt och ofiltrerat sätt.

 

Jag är också en erfaren programledare och content creator som är duktig på sociala medier. Jag kan filma och skapa enklare dokumentärfilmer, och jag älskar att vara ute på äventyr och skapa reportage med ett djupare syfte.

 

Om du behöver en mångsidig och kreativ fotograf, journalist eller programledare, tveka inte att kontakta mig. Jag kan erbjuda en bred variation av kompetenser och hjälpa dig att skapa högkvalitativt innehåll som står ut från mängden.

Sammanfattningsvis kan du anlita mig som:

 

  • Bildjournalist för dokumentära bilder, porträttfotografi och livsstilsbilder

  • Skribent och copywriter för reportage, artiklar och krönikor

  • Allmänreporter och livereporter för radio och tidningar

  • Webbredaktör för online-publiceringar

  • Programledare för olika medieplattformar

  • Filmmakare för enklare dokumentärfilmer

  • Social media manager för att skapa engagemang och interaktion på sociala medieplattformar

 

Jag har en passion för att göra skillnad och kämpa för frihet, demokrati och yttrandefrihet, och jag tar gärna emot uppdrag som kan bidra till att göra världen till en bättre plats.

 

Kontakta mig på louise.forslycke@gmail.com så kan vi diskutera hur jag kan hjälpa dig med ditt projekt.

starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg
_MG_2025-2.jpg

Jag är journalist för att jag vill kämpa för att vi ska få bibehålla vår frihet, vår demokrati och vår yttrandefrihet. Jag vill fortfarande rädda världen. När jag är gammal och ligger på min dödsbädd vill jag känna mig trygg i vetskapen om att jag gjorde mitt yttersta, att jag har gjort det jag gör bäst för att kanske, möjligen, förhoppningsvis, bidra till att göra världen till en bättre plats. I den bästa av världar blir jag publicerad i National Geographic och sen i historieböckerna för att jag bidrog till kampen om människors lika värde, hjälpte till att skydda en utrotningshotad art eller för att jag har varit med och försvarat de utsatta urskogarna.

Ensam gör kanske inte så stor skillnad, men tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi skapa positiv förändring. För att kunna ta ställning i viktiga frågor krävs det att någon rapporterar sanningen - ofiltrerat, ocensurerat och objektivt.

Har du någon idé på hur vi kan göra världen till en bättre plats? Eller har du en berättelse som behöver bli hörd? Kanske är det just din egen berättelse, eller någon annans.

 

Tipsa mig på louise.forslycke@gmail.com

starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg

UPPDRAGSGIVARE

P4 Gotland - livereporter, reporter

Östersunds-Posten - reporter

Widforss - content writer

Idre Fjäll - webbredaktör

Åreidag - krönikör

KUNDER

Sara Rönne, Vandringsbloggen, Mini Cooper, Naturkompaniet, Dalum, Mora Armatur, Actimel, Spektrum Sports, Åreguiderna, Holiday club Åre, Kvinnliga äventyrare, Protect Our Winters Sweden, Craft Sportswear, 2XU, Natur & Kultur bokförlag, Swett, m.fl.

bottom of page