top of page
starz_LouiseForslyckeGarbergs-3461.jpg
Search

BLI EN BÄTTRE ÄVENTYRSFOTOGRAF

Bli en bättre äventyrsfotograf – Sista chansen att anmäla dig till min onlinekurs "Fånga äventyret på bild"!


Hej äventyrsälskare,


Har du någonsin känt att du inte riktigt lyckas fånga magin i dina äventyr på bild? Då har jag den perfekta lösningen för dig! Min kurs "Fånga äventyret på bild" är designad för att hjälpa dig ta dina äventyrsbilder till nästa nivå, samtidigt som du har tid och energi över att njuta av upplevelsen.


Kursstart är den 23 juni 2024 och anmälan stänger på söndag den 16 juni . Missa inte din chans att bli en bättre äventyrsfotograf i sommar!


Fototips från kursen:

Planera din fotografering utifrån när ljuset är som bäst. Om du vet att du ska äventyra hela dagen, kan du försöka centrera din fotografering till när ljuset är som bäst, vilket oftast är kring soluppgång och solnedgång. På så sätt kan du njuta av äventyret och spara ditt fotande till när förutsättningarna är som allra bäst. Här är några superfina solnedgångsbilder jag tog häromnatten. Visst älskar vi solnedgångar?

Vad du kan förvänta dig:

  • Förbättrade fotokunskaper: Genom tydliga och praktiska lektioner lär du dig att ta fantastiska bilder.

  • Balans mellan njutning och fotografering: Få verktyg för att både njuta av dina äventyr och fånga dem på bild.

  • Inspirerande innehåll: Kursen är utformad för att vara både rolig och lärorik.


Just nu sitter jag och jobbar hårt för att skapa den här kursen och jag är väldigt stolt över resultatet hittills. Varje modul och lektion är noggrant utformade för att ge dig de bästa verktygen och teknikerna för att förbättra din fotografering. Det har varit en intensiv process, men jag kan inte vänta på att få dela det med dig och se vilka fantastiska bilder du kommer att ta!Jag ser fram emot att se dig i kursen och hjälpa dig fånga dina äventyr på bild!

0 comments

Comentários


bottom of page